Tarkistakaa varauskalenterista, että haluamanne vuokra-aika on vapaa. Minimi vuokra-aika on 7 vuorokautta. Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Esittäkää haluamanne vuokra-aika ja mahdolliset vuokraukseen liittyvät kysymyksenne meille "yhteystiedot ja varaus"- sivun kenttien välityksellä. Kysymyksiinne vastaamme mielellään myös puhelimitse +358504442665. Vahvistamme Teille varauksenne. Kun olette saaneet meiltä varausvahvistuksemme, jossa ilmoitamme Teille pankkitilimme, maksakaa 7 päivän kuluessa tälle tilille ennakkomaksu, joka on 40% vuokrahinnasta. Loppusuoritus on maksettava vähintään 1 kuukausi ennen vuokra-ajan alkua.

SEURAAVAT EHDOT OVAT SITOVIA, KUN VARAUS ON TEHTY
Ennakkomaksu (40%) tulee maksaa eräpäivään mennessä eli 7 päivän kuluessa siitä kun olemme lähettäneet Teille varausvahvistuksen. Varauksen voi kuitenkin perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Loppusuoritus on maksettava ilman eri kehoitusta tai laskua vähintään 1 kuukausi ennen vuokra-ajan alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 1 kuukausi) on kaikki maksut maksettava välittömästi. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Kun ennakkomaksu on maksettu, sovimme avaimen luovutuksesta kanssanne ja lähetämme Teille ajo-ohjeet loma-asunnolle. Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt)  ja perusastiasto sekä kesämökeillä polttopuut. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä. Mikäli loppusiivousta ei ole suoritettu, lomakohteen omistaja perii asiakkaalta siivousmaksun,  70 €. Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu lomakohdetta varattaessa. Lemmikkieläinten tuominen lomakohteeseen on kielletty. Tupakointi on kielletty sisätiloissa. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot omistajalle. Kaikki lomakohteenkohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.


PERUUTUSEHDOT
Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti / sähköpostitse lomakohteen omistajalle. Mikäli peruutus tehdään vähintään 1 kuukausi ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu vähennettynä peruutuskuluilla 30 euroa. Peruutuksen tapahtuessa 31-21 vrk ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä peruutuskuluilla 30 euroa. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää.


LOMAKOHTEEN OMISTAJAN OIKEUS PERUA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi lomakohteen omistaja perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli ennakko- tai loppumaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

VIRHEET
Lomakohteiden omistaja ja ferienhausmiete.fi  ilmoitusfoorumina ei vastaa esiteltävien tietojen tai asiavirheiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Mahdolliset virheelliset tiedot pyrimme oikaisemaan viipymättä.

 

 
En France Auf Deutch Suomeksi
© Copyright 2007 Ferienhausmiete.fi